Automatisering voor de productie en logistiek van verpakkingen van massief karton en golfkarton

C-TECH heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en integreren van klantspecifieke installaties met oplossingen voor materiaalbehandeling en logistieke apparatuur.

Automatisering op maat van de klant

C-TECH is actief in de bouw van productie-installaties voor de kartonindustrie. Deze installaties zorgen niet alleen voor de automatisering van het volledige productieproces, maar ook van de logistieke activiteiten. Met installaties ontworpen door C-TECH wordt de verwerking van goederen in de productieomgeving nog efficiënter, veiliger en goedkoper.

C-TECH is een innovatief bedrijf met klanten over de hele wereld. Hun installaties worden gebruikt voor de productie van zowel massief karton als golfkarton. C-TECH is een projectgestuurde organisatie en heeft alle disciplines in huis om samen met de klant nieuwe machines te ontwikkelen. C-TECH kan heel wat jaren ervaring voorleggen in de ontwikkeling van mechanische oplossingen voor turnkey-projecten. Het dienstenaanbod omvat verder ook nog onderhoud, service en paneelbouw.

t
  • Automatisering op maat van de klant

  • Innovatieve oplossingen

  • Bedrijf uit de Valtech Groep

Binnenkort uw project?
Neem vrijblijvend contact op.

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.